Седем знаменитости водят битка с килограмите

Седем знаменитости отиват в тренировъчен лагер дълбоко в живописната британска провинция, за да приемат изключителното предизвикателство за загуба на тегло. Участниците носят със себе си своите нездравословни желания и емоционален багаж, а техният инструктор Галя разполага само с пет дни, за да ги върне във форма. Но дали участниците ще успеят да преодолеят страстта си към сладкото и да издържат цяла седмица? Станете част от тяхната борба с теглото в „Знаменитости в битка с килограмите“ от 26-и септември, в 22:00 часа по TLC.

По време на престоя си, участниците ще бъдат подложени на диета от 400 калории дневно и над осем часа интензивно и необичайно физическо натоварване. Дали този режим няма да се окаже прекалено тежък за някои от тях? Желанието за загуба на тегло расте, а упражненията стават все по-тежки и сложни за участниците. Галя прави всичко по силите си, за да ги мотивира, но някои от тях вече започват да се съмняват дали ще успеят да постигнат целта си в края на седмицата.

Сред участниците, поели това предизвикателство за загуба на килограми е и талантливата британска певица Латиша Грейс. Тя, обаче, няма да е единствената певица в къщата. Нейният колега и звезда от музикален формат – Стиви Ричи, също ще прекрачи прага на тренировъчния лагер, за да демонстрира волята и желанието си за здравословен външен вид. Актьорът Райли Картър Милингтън също ще приеме тежкото предизвикателство и ще трябва да замени обичайния си начин на живот със строгия режим в тренировъчния лагер.

hello Author