Светослав Иванов раздаде стотици автографи при представянето на „Чудовища и будители”

Повече от 200 гости се редиха на двучасова опашка за новата книга на Светослав Иванов „Чудовища и будители“ при представянето на книгата в НДК. Водещият на предаването „120 минути“ беше изненадан с емоционално изпълнение от Васил Петров.

Представянето на книгата събра в НДК десетки колеги на Светослав Иванов, издатели, критици, журналисти и популярни лица от екрана. Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV Media Group, представи автора с думите: „В тревожно време като днешното, в което всички пишат, а никой не чете, за мен е изключителна гордост, радост и чест, че при нас в bTV работи един изключително силен автор, който първо – изключително много чете, изключително добре пише и изключително много го четат… и гледат – Светослав Иванов”.

Антон Хекимян, с когото Светослав Иванов традиционно си партнира в ефир по време на значими политически събития, беше специален гост на събитието. Той прочете от сцената коментара, дал името на „Чудовища и будители“.

Водещият на „Тази сутрин” представи и изненадата, организирана от екипа на bTV по повод премиерата. Емоционалното изпълнение на Васил Петров се превърна в дует на сцената в „Зала 42” след като Светослав Иванов се включи в изпълнението на любимата му „My Way”. Двамата са дългогодишни приятели и си обещаха да се срещнат отново на грандиозния спектакъл на джаз легендата на 4 декември в НДК.

Ако си представим, че животът е пъзел, какъвто е днешният свят, плуваме в един огромен информационен поток, атакуват ни отвсякъде различни информации, трактовки, фалшиви новини. Много ми се иска тази книга да е една нищожна частичка от нареждането на този пъзел в главите ни. Това е целта”. Така коментира самият Светослав Иванов своята книга.

Втората книга на журналиста – „Чудовища и будители“ – събира 75 от най-добрите коментари, с които той открива ефира на „120 минути“ всяка неделя. Безкомпромисните позиции на Светослав Иванов се превърнаха в емблема на предаването и всяка седмица предизвикват стотици отзиви от зрители и публицисти.

Гостите на събитието първи имаха възможността да си купят книгата, която вече е на пазара.

hello Author