САУНДТРАК АЛБУМА  КЪМ ПРЕДСТОЯЩИЯ АНИМАЦИОНЕН ФИЛМ НА МАРАЯ КЕРИ – „ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU“

 

Вирджиния екърдс/Sony Music представят саундтрак албума към предстоящото издание на Марая Кери – „All I Want For Christmas Is You“!  Колекцията излиза на 17/11 (петък) и ще бъде налична във всички дигитални платоформа и на физически носител (CD) в musicmall.bg. На 24/11 е премиерата на едноименния анимационнен филм, продуциран от певицата и озвучен с гласа й. Саундтрак албумът и филмът включват девет коледни песни, от които четири на Марая Кери. Филмът „All I Want For Christmas Is You“ ще бъде издаден на Blu-ray, DVD и дигитален формат от Universal Pictures Home Entertainment.

Специално за албума, Марая Кери записва чисто новия коледен сингъл, озаглавен  “Lil Snowman”. В албума са включени още коледните класики на звездата – “Christmas Time Is In The Air Again”,  “Miss You Most (At Christmas Time)” и “All I Want For Christmas Is You”. Саундтрак албумът съдържа и кавър версия на “All I Want For Christmas Is You” на популярната тийн актриса Brianna Yde, както и още коледни песни.

Съдържание:

  1. Breanna Yde – “All I Want for Christmas Is You”
  2. Mariah Carey – “Lil Snowman”
  3. Mariah Carey – “Christmas Time Is In The Air Again”
  4. Isaac Ryan Brown – “Wild & Crazy Christmas”
  5. Mariah Carey – “Miss You Most (At Christmas Time)”
  6. Mariah Carey – “All I Want For Christmas Is You”
  7. Richard Evans, Matthew Gerrard, & Marco Luciani – “Mariah’s Christmas Theme”
  8. Richard Evans, Matthew Gerrard, & Marco Luciani – “Jack’s Suite”
  9. Richard Evans, Matthew Gerrard, & Marco Luciani – “Mariah and Jack Medley”

 

Филм резюме:

Когато малката Марая (в ролята Yde) вижда кученцето „Принцеса“ в зоо-магазин, вече знае какъв подарък иска за Коледа! Но преди нейната коледна мечта да стане реалност, тя трябва да докаже, че е готова да се грижи за него. Ето защо, на малката Марая е поверена грижата за кучето на чичо й – рошавият пакостник Джак или най-непослушното куче на света, както ще се окаже. Джак превръща подготовката за коледните празници за Марая и нейното семейство в неподозирана серия от препятствия и приключения…  Вдъхновен от евъргрийна и популярната едноименна детска книжка, „Mariah Carey – All I Want for Christmas is You“ заедно с с музиката и гласа на Марая Кери – ще се превърне сред най-предпочитаните семейни филми за деца и възрастни около Коледните празници.

 

hello Author