Салма Хайек с двете си дъщери на пътешествие до Южна Африка

Салма Хайек направи вдъхновяващо посещение на Южна Африка в специална компания. 51-годишната актриса отбеляза наближаващия Световен ден за борба със СПИН с посещението си в републиката като представител на организацията Mothers2Mothers. Холивудската звезда бе придружена от своята дъщеря Валентина и доведената си дъщеря Матилда.

#makeup @anglomamakeup hair @jennifer_yepez #balenciaga #parisfashionweek

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Звездата от Beatriz at Dinner си партнира с международна неправителствена организация. Mothers2Mothers осъществи посещението си, за да помогне в борбата срещу разпространението на СПИН от инфектирани жени към техните деца.

Салма слушаше истории на жени и деца, които са инфектирани и разговаря с ментори за това как те ежедневно да помагат на жените в битката с вируса.

Хайек използва пътуването като учебен опит за десетгодишната си дъщеря Валентина, която е от съпруга ѝ Франсоа-Анри Пино и неговата дъщеря Матилда от първия му брак.

Дъщеря ми беше там“, сподели майката. „Ние я заведохме на работа, участвахме в различни видове танци и игри и пляскахме, спомогнахме да стимулираме развитието на младите деца. Моята дъщеря беше интервюирана заедно с другите тийнейджъри. Те знаят, че този тип работа е част от моя живот. Много важна част от моя живот. Моите деца са виждали много различни типове начин на живот и са готови да се учат, а също са и много позитивно настроени за това.“

Актрисата призна, че се е вдъхновила от Южна Африка. „Аз се върнах с много повече енергия, отколкото бях, когато отидох“, призна тя. „Всички тези хора, които се събуждат сутринта и излизат там, се опитват да намерят радостта. Едно нещо, което мога да ви кажа за южноафриканците, е че вършат всичко с радост. Когато отивате на такива пътувания хората казват: „Ще се заразите със СПИН“, но това не е вярно. Ще се заразите с живот“.

Con #mothers2mothers in #southafrica con @mothers2mothers en Sudáfrica #girlpower

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

След пътуването си в чужбина, Салма сподели в профила си в Instagram свои снимки с някои от майките и децата, с които се запознала. Тя сподели: „С Мothers2Мothers в Южна Африка. #GirlPower“.В свое интервю актрисата отбеляза: „Винаги съм вярвала, че голямото бъдеще на света е в ръцете на жените. И то не в ръцете на който и да е жени, а по-специално на майките.“

Redaktor2 Author