Салма Хайек публикува поредица селфита без грим

Салма Хайек обича да си играя с модата и бюти трендовете като всяка друга холивудска звезда. За разлика от повечето знаменитости обаче, тя не се страхува да се покаже в напълно естествен вид! 51-годишната красавица се позабавлява в социалните мрежи като публикува 8 свои селфите от различни ъгли. Особеното е, че тя е без грим, а те са без филтър.

Салма, която си има своя линия гримове и продукти за грижа за кожата – Nuance, разкри, че полага грижи за своята кожа, но никога не прекалява с продуктите и стъпките.

Въпреки че още при първи следи от бръчки някои жени веднага прибягват до ботокс и антиейдж процедури, Салма е категорична, че не са за нея. „Не вярвам в ботокса, защото лицето ти не помръдва и е нещо, което трябва да продължиш да правиш до края на живота си, като всеки следващ път е все повече и повече“, сподели тя миналата година.

Майката иска да остарее грациозно със съпруга си Франсоа Анри Пино. „Влюбена съм в съпруга си и искам да изглеждам като приятна дама, когато съм на 70. Искам той да ме гледа и да си мисли: „Добре, момичето ми вече е възрастно, но ето там имаш още красота“.

Фото: Instagram/@salmahayek

Redaktor2 Author