Роуз Лесли и Кит Харингтън сгодени?

По непотвърдена официално информация звездните актьори от хитовия сериал „Игра на тронове“ Роуз Лесли и Кит Харингтън са сгодени! Според източник Кит, който изпълнява ролята на Джон Сноу във феноменалния сериал, е отправил предложение за брак към Роуз след романтична вечеря.

Източник сподели: „Предстои да насрочат дата, но миналата седмица споделиха със своите близки и приятели, че са сгодени. След като заживяха заедно през януари, той почувства, че е настъпил момента за следващата крачка. От години се знае, че Кит иска да се ожени за Роуз, но искаше първо да си вземат къща и да се установят“.

#KitHarington and #RoseLeslie acting all lovey dovey at the #GoTPremiereLA

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig) on

#KitHarington and girlfriend #RoseLeslie attend the GoT Premiere in LA

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig) on

Двойката разви любовната си история в „Игра на тронове“ във втори, трети и четвърти сезон. И по време на премиерата на седми сезон на червения Кит поговори за запознанството им. „Наистина смятам за специален фактът, че се срещнахме в това шоу и седем години по-късно промотираме сезон 7. Лудост е. Толкова е специално. Толкова съм привилегирован.“

#jonsnow #ygritte #kitharington #roseleslie #gameofthrones

A post shared by roseleslie (@queenroseleslie) on

Харингтън разкри: „Трите седмици в Исландия, където снимахме втори сезон… защото страната е красива, светлината на северната магия, и там беше мястото, където се влюбих. Ако си привързан към човек и във фикцията той представлява твой любовен интерес, става изключително лесно да се влюбиш в него“.

Фото: Instagram/@queenroseleslie

Redaktor2 Author