Роузи Хънтигтън-Уайтли представи новата си колекция

Откакто моделът Роузи Хънтигтън-Уайтли и актьорът Джейсън Стейтъм станаха родители, изминаха два месеца. През това време Роузи бе неотлъчно до сина си, като рядко излизаше дори по холивудските улици. Вчера обаче тя присъства на представянето на новата ѝ линия дрехи и аксесоари, направена съвместно с бранда Paige.

Вечерта Роузи се появи в тоалет от собствената ѝ колекция дрехи и показа, че бързо е успяла да се възстанови след раждането. Преди дни излязоха снимки от колекцията, чието рекламно лице е самата манекенка. Снимките са заснети през януари, когато Роузи все още е можела да крие бременното си коремче.

Fall '17 #RosieHWxPAIGE || #LiveInIt #LinkInBio

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Fall '17 #RosieHWxPAIGE || #LiveInIt #LinkInBio

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Напомняме ви, че синът на Роузи и Джейсън Стейтъм – Джак Оскар Стейтъм се появи на бял свят на 24 юни. Искрите между двамата започнаха да прехвърчат през април 2010 година, а през януари 2016 двамата се сгодиха. За отношенията си с Джейсън, Роузи сподели в скорошно интервю:

„С Джейсън сме най-добри приятели. Всеки ден ме кара да се смея. Бих казала, че преди него не съм имала подобна връзка“.

ФОТО: Instagram/@rosiehw

Redaktor2 Author