Роди се третото дете на Ким Кардашиян и Кание Уест

Огромни поздравления за Ким и Кание! Щастливата двойката сподели вълнуващата новина, че сурогатна майка е родила здраво и красиво момиченце. Бебето се появило на бял свят в понеделник и тежи 3.34 килограма. Ким изрази специалните си благодарности към жената, износила и дала живот на бебето й. Тя не пропусна да благодари и на целия докторски екип, който бил част от сбъдването на мечтата й за трета рожба. „Норт и Сейнт нямат търпение да посрещнат вкъщи малката им сестричка,“ развълнува се съпругата на Кание.

Рапърът и половинката му, които се омъжиха през, вече са родители на 4-годишната Норт и Сейнт, който е само на 2 години. Звездата от Keeping Up With the Kardashians винаги е била искрена за желанието си да има голямо семейство. По време на двете си бременности, Ким страдаше от Плацента акрета. При тази аномалия плацентарните въси са по-дълбоко прикрепени към маточната стена, което може да доведе до сериозни здравословни проблеми и безплодие. Кралицата на реалити телевизията описа премахването на плацентата след раждането на Норт като „най-болезненото нещо, което е изпитвала“.

This smile ??

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Кардашиян сподели, че сурогатната майка първоначално нямала никаква представа, че ще износи бебето на известна личност. Звездата пожелала процедурата да бъде напълно анонимна, защото искала жената да направи непредубеден избор. „Тя беше гледала шоуто, но никога не е била от най-запалените ми почитатели. Знаеше, че много се измъчих и през двете ми бременности и за нея беше гордост да ми помогне,“ разкри Ким.

Фото: Instagram/@allworldandstars

 

Redaktor2 Author