Роби Уилямс нямал планове да се жени и да става баща

Роби Уилямс открито говори за връзката със съпругата си Айда Филдс. Той призна, че никога не е планирал да се ожени или пък да има деца, но всичко това, преди да я срещне. Роби и Айда имат две прекрасни деца – Теди и Чарлтън.

В предаването This Morning британската звезда сподели: „Ние сме си скалата един на друг. Тя си има своя невроза. Моята писхика и нейната психика си пасват. Тя подхожда много по-безопасно във всичко в сравнение с мен. Грижа се за нея и тя се грижи за мен, но така работи любовта и така трябва да се случват нещата в една връзка“.

Роби продължи напълно откровено: „Лошите периоди са много по-отразявани от пресата от добрите периоди. Водих продължителна битка с пристрастяване и продължителна битка с психическо заболяване. Бих казал… животът ми е невероятен и има 5% от него, които са в заглавията. В нашия дом всички се обичаме и сме живи и здрави.“

Гордият баща призна: „Имах две заповеди – „Няма да се омъжваш“ и „Няма да имаш деца“. Тогава се появи Айда и всичко се промени. Казваш плановете си на Господ, а той започва да им се смее. Ето как се оказах баща на две деца и съм женен за невероятна жена. Има си разбити сърца, главоболия и умора. Нещата се променят, хората също“.

Фото: Instagram/@robbiewilliams

Redaktor2 Author