Рийзи Уидърспун дава мъдри съвети на жените за връзките и амбициите

Амбициите определено не липсват на красивата Рийзи Уидърспун. На 41 години тя е носител на „Оскар“, успешен телевизионен и филмов продуцент и майка на три красиви деца. В последното си интервю звездата говори как именно амбициите са ѝ помогнали в холивудската индустрия, доминирана от мъже.

„Какво ще се случи, ако всички жени бяха окуражавани да бъдат по-амбициозни?“, задава реторичен въпрос. „Буквално бях заобиколена от 150 мъже. И никога не съм била на работа с толкова много жени“.

Актрисата не ограничи разговора единствено до Холивуд, а привлече погледа към по-голямата картина. Омъжена за Джим Тод, тя сподели: „Когато видях последното изследване на Харвард, според което необвързаните студентки в магистърска програма „Бизнес администрация“ са понижили амбициите си за кариера сравнение със студентите от страх да не засегнат перспективите си за брак, си помислих УЖАС. Бягайте далеч от мъж, който не може да понесе амбицията ви. Бягайте. Толкова много въже намират амбициозните жени за невероятни и секси!“, категорична е Рийзи.

Тя насърчава хората да говорят на тези теми със своите семейства и най-вече с децата си. „Трябва да свършим своята част от работата, за да променим идеята, че жената със страст и амбиции е сама за себе си. Така че разговаряйте с децата си за амбициите като положителна черта в мъжете и жените“.

Фото: Instagram/@reesewitherspoon

Redaktor2 Author