Първите награди за фризьорство в България ще бъдат връчени на Юбилейния фестивал на прическата и красотата в София

Кои са отличниците във фризьорската професия ще стане ясно на официална гала вечеря, на която водещи ще са водещите на „Господари на ефира” Васил Василев -Зуека и Димитър Рачков.

На 30.09.2017 г., събота в столичната зала EFE на Хотел Маринела в рамките на Sofia Hair & Fashion Show ще бъдат обявени победителите в съответните категории.

Фризьори и стилисти от цялата страна ще демонстрират своите талант и умения. Наградите „You Are The First” ще бъдат връчени в категориите Alfaparf – Фабрика за цветове, Sexy Hair – Express yourself, BES, „Зелен салон” на годината, сп. YOU за млад талант на възраст между 18 и 28 години, „Фризьорско шоу на годината”, „Fashion stylist”. По време на церемонията ще бъде връчена голямата награда на Intercoaffure за принос във фризьорското изкуство, Christian of Roma Group ще присъди специални статуетки на най-добрия дистрибутор на годината и на най-добрия клиент, а две извънредни награди ще зарадват победителите в категориите „Постижение на годината” и за съпричастност.

Работите на претендентите вече са предоставени на комисиите, в които присъстват бележити представители на бранша, медиите, модната индустрия и шоубизнеса, като Скот Фос от Sexy Hair, Саверио Палма от BES, главния колорист на Alfaparf за същата категория, Мат Суини, лауреат на престижните фризьорски награди NAHA, издателят на италианското сп. YOU Марко Петрелли, Станимира Янакиева – главен стилист на BTV, модния фотограф Костадин Кръстев – Коко, арх. Ина Христова – експерт в проектирането и оборудването на СПА центрове, Мис България 1998-ма Наталия Гуркова и много други.

hello Author