Проект: Аромат на новия живот

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr

Това е поглед към егото, самоанализ и ретроспекция на паметта. Trussardi Riflesso, новият мъжки аромат от Trussardi Parfums, е съзнателно изследване на неоткрити територии, изучаващи чувството за съвременност, анализирайки възможностите на традицията. Ароматът представлява път за откриване на съвременния свят чрез наследството на марката.

Създаден за мъжа, който никога не почива на лаврите си и трансформира движението и скоростта в позитивна енергия и оптимистично отношение, Trussardi Riflesso е израз на действието, което възнаграждава постигнатите от проактивния мъж резултати, целта, която определя екзистенциалното желание да насочи живота си в посоката, която избира.

  

Trussardi Riflesso улавя душата на човек, чиято ценностна гама е изградена с думите и настроенията на модерността, традицията, семейството, работата, качеството и сложното чувство за живот, което му придава естественото отношение и елегантността.

С дървесните си и ориенталски нотки на бергамот, розов грейпфрут и зелена ябълка, Trussardi Riflesso разказва историята за живота на човек, който счита спорта за начин на живот. Това не е състезание, а израз на самоувереност, идващи от необходимото съжителство с естествена елегантност, изразена в нотките от здравец, листа от виолетка и лавандула. Традицията е изразена в ароматни елементи добити от италианска кожа, ветивер и зърна от тонка.

АРОМАТЪТ

Създаден от Veronique Nyberg, Trussardi Riflesso e резултат от съчетаването на конрастни елементи.

Динамичните и енергични ВРЪХНИ НОТКИ провокират една нова философия за СПОРТ и ДЕЙСТВИЕ, трансформирайки ги от състезание в начин на живот. Бергамот, розов грейпфрут и свеж оттенък на зелена ябълка създават цитрусов италиански коктейл с жизнени нотки на конценрирана чиста свежест.

Флоралните, ароматични СЪРЦЕВИДНИ НОТКИ са символ на максимален израз на СПОНТАННА ИТАЛИАНСКА ЕЛЕГАНТНОСТ. Здравец, листа от виолетки и екстракт от цвят лавандула добавят дълготрайна папратовидна нотка.

БАЗОВИТЕ НОТКИ връщат към корените и традицията и символизират квинтесенцията на ценностите на Trussardi. Тези ароматни елементи добити от италианска кожа, ветивер и зърна тонка от една комфортна и удволетворяваща топла есенция напомнят за харизматичната, мъжка чувственост на италианската култура.

 

ВРЪХНИ НОТКИ –Бергамот, розов грейпфрут, зелена ябълка

СЪРЦЕВИДНИ НОТКИ – Здравец, листа от виолетка, лавандулов цвят

БАЗОВИ НОТКИ – Италианска кожа, есенция ветивер, зърна от тонка

АРОМАТНО СЕМЕЙСТВО: Дървесно-ориенталско

 

ФЛАКОНЪТ

Дизайнерът Carlo Colombo, в сътрудничцество с Gaia Trussardi, разработва яркият и прозрачен, елегантен и изтънчен флакон с емблематичен силует, съдържащ ароматът в неговия ергономичен, мъжки обем. Известен с иновативния си стил, Colombo проектира флакона и капачката, така, че да са израз едновремено на традиция и иновация, характеризиращи аромата. Оребрената повърхност на стъкления флакон напомня на радиторна решетка в кола: силен и мъжествен елемент, който се допълва от визията на капачката, наподобяваща въртящия се волан на кола. Резултатът е емблематичен продукт с едновременно винтидж и модерен вид, който е уникален заради комбинацията на стилове.

 

ОПАКОВКАТА

Наподабяваща метал, луксозната и осезаема опаковка на Trussardi Riflesso е идеалния външен вид за посланието на аромата и флакона. Благодарение на уникалния и оригинален вид, тя се откроява и привлича внимание. От вътрешната страна кутията не е неутрална, присъства оригиналния мотив–лого, запазен знак на модна къща Trussardi.

Дизайнер: Véronique Nyberg

 

hello Author