Принц Хари и Меган Маркъл с официални годежни портрети

Британското кралско семейство първоначално предостави два официални портрета на принц Хари и Меган Маркъл и в рамките на няколко часа по-късно публикуваха и трети, с които да отбележат годежа на новата силна двойка.

На фотографиите, които бяха заснети от Алекси Любомирски в Frogmore House, Уиндзор, Меган изглежда зашеметяващо до годеника си, чието нескрито щастие е ясно доловимо.

Официалният Twitter профил на двореца Кенсингтън сподели портретите с описание: „Принц Хари и Меган Маркъл са избрали да покажат официални снимки, за да отбележат годежа си. Снимките бяха направени от @alexilubo по-рано тази седмица във Frogmore House“.

Новата кралска двойката ще се ожени на 19 май 2018 в църквата  St. George, която е разположена в земите на Уиндзорския замък. Архиепископът на Кентърбъри сподели за „вдъхновяваща“ връзка на двойката пред Radio 4: „След много разговори с тях съм сигурен, че изборът им не е просто, за да се спазят традицията „Ние трябва да се оженим в църква.“ Те притежават дълбоко чувство на ангажираност и сериозност както към вярата, така и към живота си заедно, което е доста вдъхновяващо. “

Преди броени дни Меган придружи принц Хари на годишния предколеден обяд на кралица Елизабет, където за пръв път се запозна с повечето членове на кралското семейство. Двамата минаха през вратите на Бъкингамския дворец в сряда, а Меган беше много стилна в тоалет Nightshade Midi Dress, който беше перфектно завършен от ослепителни диамантени обеци.

Фото: Instagram/@kensingtonroyal

Redaktor2 Author