Принц Уилям и Кейт Мидълтън представиха третата си рожба

Беше момент, който всички чакахме! Малко преди 18 часа на 23 април Кейт Мидълтън излезе от главния вход на Lindo Wing на болницата St Mary, за да представи новородения си син на света! Кейт беше в красива червена рокля на Jenny Packham и изглеждаше безкрайно щастлива с третата си рожба на ръце, докато принц Уилям стоеше неотлъчно от нея.

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

След като поздравиха събралите се доброжелатели пред St Mary, херцозите на Кеймбридж се върнаха за кратко в болницата, но няколко минути по-късно отново излязоха, като този път принц Уилям носеше сина си.

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

Пред репортери херцогът на Кеймбридж сподели, че със съпругата си са „много щастливи, много радостни“. Той допълни: „Сега притесненията се утрояват“. После се пошегува: „Този път не ви оставихме да чакате твърде дълго“. На въпроса как ще се казва новороденият им син, принц Уилям отговори: „Ще научите много скоро“.

What do you think is the name of this sweet prince???❤️

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

Новината, че Кейт (36) е родила, беше официално потвърдена в понеделник в 13 часа. Официалното изявление на двореца Кенсингтън гласи: „Нейно кралско височество херцогинята на Кеймбридж роди син в 11:01 часа. Бебето тежи 3,8 кг. Херцогът на Кеймбридж присъства на раждането. Нейно кралско височество и детето й са добре.“

❤️??

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

Публикация в Twitter съобщи: „Кралицата, херцогът на Единбург, принцът на Уелс, принц Хари и членове на двете фамилии бяха информирани и са щастливи с новината“.

Фото: Instagram/@kensingtonroyal

Redaktor2 Author