Принцеса Юджийн за годежа си: Беше перфектният момент

Принцеса Юджийн и бъдещият ѝ съпруг Джак Бруксбанк говориха за годежа си в The One Show. В първото телевизионно интервю на Джак, щастливата двойка разказа за специалния миг, в който Джак предлага брак на любимата си. Това се случва по време на почивката им в Никарагуа. Заедно от 7 години, принцесата се разплаква, когато половинката ѝ иска ръката.

„Езерото беше толкова красиво, светлината беше специална, аз дори казах: „това е невероятен момент“ и след това той ми отправи въпроса, което беше изненадващо, въпреки че сме заедно от 7 години. Беше перфектният момент, защото знаехме, че ще свърши по този начин. Бях на седмото небе от щастие – плаках“, разкри принцеса Юджийн.

В интервюто най-малката дъщеря на херцозите на Йорк си припомни как двойката се запознава. „Срещнахме се, когато аз бях на 20, а Джак на 24, и се влюбихме. И двамата споделяхме същите страсти и желание за живот. Приятно е да споделим този момент с всеки – и ще можете да се запознаете с Джак!“

За първи път принцеса Юджийн сложи годежния си пръстен с неописуемо красив сапфир в понеделник. „Чувството е много странно да го нося. Много е хубаво.“

В изявлението, направено от бащата на бъдещата булка принц Андрю, се съобщи, че сватбата ще се състои през есента на 2018 година в църквата St George в Уиндзор.

Фото: Instagram/@housewindsor

Redaktor2 Author