Принцеса Маделин очарователна с дъщеря си Адриен

Принцеса Маделин и Крис ОНийл споделиха нови снимки на третата си рожба – дъщеричката им Адриен. Едно е сигурно – тя е сладка спяща красавица! Шведското кралско семейство предостави няколко нови техни снимки, на които майката и дъщерята са с перфектно съчетани тоалети.

Благодарим ви за добрината, която ни показахте при раждането на най-малката ни дъщеря Адриен!“, написа кралската двойка към една от снимките, публикувани в Instagram.

Кадрите са заснети от дворцовия фотограф Ерика Гердемарк. Те бяха предоставени преди кръщенето на Адриен, което ще се състои през юни. Малката кралска особа беше звездата на фотосесията, докато принцеса Леонор (4) и принц Никола (2) не присъстваха на заснемането ѝ.

Маделин и Крис станаха родители за трети път на 9 март. Те живеят в Лондон, но за раждането на Адриен се завърнаха в родната си Швеция.

Отново чрез социалната мрежа принцеса Маделин разкри, че Адриен ще бъде кръстена в църквата в двореца Дротингхолм на 8 юни – датата, на която със съпруга си Крис празнуват годишнина от сватбата си.

Фото: Instagram/@princessmadeleineofsweden

Redaktor2 Author