Принцеса Естел и принц Оскар с нови официални портрети

Няма съмнение, че принцеса Естел и принц Оскар са две от най-сладките малки кралски особи в Европа. Децата на шведската коронована принцеса Виктория и принц Даниел често позират за великолепни исторически портрети, от които ясно се вижда, че малчуганите споделят силна връзка помежду си.

Без значение дали празнуват рождени дни или присъстват на официални събития с шведското кралско семейство, Естел и Оскар винаги привличат вниманието към себе си. Така се случи и с този път! По повод националния празник на Швеция кралският дворец предостави официални портрети на семейството. Разбира се, освен с родителите си, Естел и Оскар си имат и свой портрет.

Бъдещата кралица беше облечена в националната шведска носия за фотосесията, която се реализира в дома на семейството – двореца Хага.

Принц Даниел сподели желанието си децата му да могат да живеят необременени от тежестта на короната. „Също така смятам, че е важно да позволим на децата да посещават всякакви видове среди“. Междувременно, коронованата принцеса Виктория призна: „Аз съм един от онези родители, които са изключително внимателни по отношение на документирането на израстването на децата им. Опитвам да ги наблюзавам активно и да си записвам всички малки неща, които се случват“.

Фото: Instagram/@princessestelleofsweden

Redaktor2 Author