Премиерния  седми сезон „Купувам първия си дом“ проследява купувачите през целия път към мечтания за тях дом от  2-ри декември

Търсенето на дом може да се окаже много труден процес – особено на конкурентен пазар.  TLC проследява предизвикателствата, с които се сблъскват хората в търсенето на мечтания дом, в премиерната си поредица „Купувам първия си дом“. Някои от хората, които ще видим са уморени от съжителството си с роднини, а други осъзнават, че не стават по-млади, но независимо от причината, всички те се стремят да намерят и влязат в първия си самостоятелен дом. Станете част от търсенето с „Купувам първия си дом“ от 2-ри декември, в 22:00 часа по TLC.

В новия сезон на поредицата топ брокери помагат на неопитни купувачи в САЩ да открият своето местенце, като балансират между дългите им списъци с изисквания и бюджета, с който разполагат. Дали ще успеят да намерят идеалното жилище за всеки един от тях? От огледите на имоти, през избора на перфектния дом и финализиране на покупката, до предаването на ключовете, нашия водещ ще покаже на всеки един от потенциалните купувачи какви са плюсовете и минусите при закупуването на нов дом.

Независимо дали търсят двустаен апартамент в Лос Анджелис или къща в Тенеси, всеки от купуващите търси нещо, което да отговаря на неговата личност, както и на техния портфейл. Но откъде да започнат? Присъединете се към тяхното търсене и предизвикателствата, които ги очакват по пътя към мечтания дом с „Купувам първия си дом“ от 2-ри декември по TLC.

hello Author