Прекрасни и дръзки: Ние сме treaclemoon!!!

Една от най-известните и продавани марки в Европа treaclemoon стъпи вече и на българския пазар с уникалните си кремове за ръце, чийто официален вносител е Додис Интернационал! Брандът е създаден през 2007 г. във Великобритания, а името е съчетание на думите „сладкa“ и „луна“. Луксозната сладка текстура, наподобяваща сироп, мигновено ще ви привлече с неустоимите си аромати. Луната символизира щастливия и безгрижен свят, който treaclemoon иска да ви показва всеки ден.

Кремовете за ръце treaclemoon ще подхранят кожата ви, ще я подмладят и заздравят. Ароматът wild cherry magic е обогатен с олио от кайсия и витамин Е, а на опаковката му е нарисуван еднорог, така че веднага ще го разпознаете. Raspberry kiss със своята лека кремообразна текстура, ще се погрижи за кожата ви с масла от бадем и драконов плод. Marshmallow heaven ще ви пренесе в магазин за бонбони! Той е предназначен за много суха кожа, за която ще се погрижи с обогатената си формула с олио от кайсия и витамин Е. Ароматът на coconut island в комбинация с олио от макадамия и череша ще хидратира кожата ви моментално.

Мотото на treaclemoon е: „Винаги помнете, че истинската красота започва от сърцето … нашите прекрасни формули просто правят най-доброто, което могат за вашата кожа и усмивка!“

Това, което тези кремове за ръце ще ви предложат е:

  • Наситени и истински аромати, които са ясно разпознаваеми още при първия досег с тях
  • Бягство от ежедневната рутина
  • Миг, които да отделите само за себе си
  • Страхотни текстури
  • Всичко това в компактна и сладка опаковка

Създаваме продукти, които ще обикнете!

hello Author