Правилата са прости: да полудееш по матовото, да овладееш изкуството на шика и да подчертаеш най-красивите си черти

Готова ли да се присъединиш към отбора на Bourjois Velvet? Правилата са прости: да полудееш по матовото, да овладееш изкуството на шика и да подчертаеш най-красивите си черти.

Историята на емблематичното червило Rouge Velvet, радващо се на широка популярност от създаването си през 2014 г., продължава, като набира все повече фенове към Общността Velvet.

По-очарователна и ослепителна от всякога, сагата Velvet продължава да завладява сърцата и устните на дамите с новото червило Rouge Velvet the Lipstick. С този елегантен продукт, Bourjois възнамерява да спечели още повече фенове на червилото! Цветно, вълнуващо и изключително женствено, то придава божественост на визията!

Матов завършек до 24 часа? Rouge Velvet the Lipstick се изправя срещу предизвикателството!

Изкусен блъф

Rouge Velvet the Lipstick е повече от това да прикове погледите. Докато някои матови червила са сухи и тежки, Rouge Velvet the Lipstick изненадва с добре изиграни карти. Чрез хибридна формула, която съдържа хидратиращ комплекс, както и идеален баланс между висока интензивност на пигментите и съдържание на етерични масла, то успява да постигне невъзможното. Rouge Velvet the Lipstick комбинира изключително матов завършек, кадифена текстура и невиждан досега комфорт в едно невероятно леко червило. Rouge Velvet the Lipstick е удивително леко… нанасяш го и забравяш за него. Джакпот!

Силен залог

Rouge Velvet the Lipstick обожава предизвикателства! Кое е последното? Да издържа по-дълго време, успявайки там, където други матови червила се провалят. Нанеси го сутрин и го подлагай на постоянни изпитания през деня: шепот, безкрайни разговори по телефона, смях, отхапване на ябълка, отпиване на шампанско, целувка… ето, справя се с всичко! Благодарение на формулата си с ново поколение полимери, Rouge Velvet the Lipstick остава на мястото си и е твой съучастник във всяка ситуация, без да оставя следи. Ето това е сигурен залог!

Перфектна прецизност

Ултра матовите червила изискват устните да са очертани с перфектна прецизност. В супер женствената си, елегантна опаковка, апликаторът на Rouge Velvet the Lipstick осигурява точното количество, необходимо за изключително прецизно нанасяне на цвят върху устните, от средата към краищата. Едно плавно движение и си готова да излизеш от вкъщи!

12 нюанса, които задължително трябва да имаш. Цветът е най-важното.

Шах и мат – или по-скоро матово? Вече си покорена от характеристики на червилото и само трябва да избереш нюанс? Rouge Velvet the Lipstick (Препоръчителна цена: 21,49 лв. ) се предлага в 12 разкошни нюанса и има формула с ултра чисти пигменти. От изискани естествени, телесни нюанси и меки прасковени, и червени до нежно розови вариации, Rouge Velvet предлага нов подход към класическата палитра – цветовете изпъкват, очароват и подхождат на настроението ти за деня!

BJS VELVET STICK_FACE_O_12_BD
BJS VELVET STICK_FACE_O_09_BD
BJS VELVET STICK_FACE_O_11_BD
BJS VELVET STICK_FACE_O_10_BD
BJS VELVET STICK_FACE_O_08_BD
BJS VELVET STICK_FACE_O_06_BD
BJS VELVET STICK_FACE_O_07_BD
BJS VELVET STICK_FACE_O_05_BD
BJS VELVET STICK_FACE_O_04_BD
BJS VELVET STICK_FACE_O_03_BD
BJS VELVET STICK_FACE_O_02_BD
BJS VELVET STICK_FACE_O_01_BD

hello Author