Последните 2000 места за ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ

Последните 2000 билета за най-големия мюзикъл, правен някога у нас – ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ влизат в продажба от днес. Спектакълът, който обещава да впечатли с мащабна продукция, уникална сценография и звезден актьорски състав, предизвика голям интерес още с обявяването си. Това е последният шанс на родните фенове на любимия на поколения българи филм да закупят пропуск за дългоочакваното събитие.

В знак на уважение и почит към българските книжовници и просветители, премиерата на мюзикъла е на 1 ноември – Деня на народните будители. Всички желаещи да присъстват на притегателно-вълнуващия спектакъл могат да се сдобият с ограниченото количество билети от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на тикет компанията.

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ ще покори публиката в Арена Армеец с оригинални изпълнения на живо, удивителни декори, пресъздаващи до най-малък детайл сцените от вечната класика на великия Станислав Стратиев. Незабравимите образи ще бъдат пресъздадени под режисурата на Борис Радев и отново ще оживеят всички онези култови реплики – символ на цяла една епоха.

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ е на 1-ви ноември 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа.

hello Author