Петър Домусчиев от FranklinCovey България: „Високото его пречи на стимула за учене и развитие у мениджърите“

Екипът на FranklinCovey България представи за първи път пред медии своя нов мениджмънт екип и лекторски състав. На състоялото се вчера събитие, в любимата на арт-средите локация „Къщата на София“, Моника Темелкова, Петър Домусчиев, Анна-Мария Пеева, Горан Йорданов и бизнес менторът Наталия Девина, запознаха аудиторията с основите на „7-те Навика на високоефективните хора“, разказаха повече за високата продуктивност, тайните на личната и професионална ефективност, стъпките за оптимизация на време и постигането на заложените цели без прегаряне.

Ние не сме разказвачи на красиви приказки. Всички сме практици и хора от бизнеса.“, сподели Моника Темелкова, управляващ партньор на FranklinCovey България. „Точно затова и можем да поставим мост между добрите теории и реалните предизвикателства, пред които е изправен всеки бизнес у нас.“, допълни още тя. На въпроса „Кой е най-големият враг на развитието?“, Петър Домусчиев отговори: „Високото его пречи на стимула за учене и развитие у мениджърите. Истинският прогрес се постига само когато споделяме и предаваме знанията и уменията си, само когато обучаваме и развиваме таланти и само когато инвестираме истински в тези, които идват след нас. Не можем да си позволим да спрем да се учим и самоусъвършенстваме.“, категоричен бе Петър, който има над 12 години опит в сферата на мениджмънта, управлението на хора и лидерството в Америка.

След края на обучителното събитие, всички гости получиха сертификат за участието си.

FrankilnCovey България е на пазара от 10 години и е символ на творчески подход в бизнеса и високо качество за редица клиенти. В световен мащаб FranklinCovey e с над 35 години история и е обучителна организация в областите: ефективност, продуктивност, доверие, реализация, продажби и лидерство. В САЩ FranklinCovey Institute подготвя, сертифицира и актуализира учебното съдържание на компанията, като за уникалността и високото ниво се грижи многоброен екип от преподаватели и практици по различни дисциплини. FranklinCovey е доставчик на учебни събития за 90% от организациите от Fortune 100 и за над 75% от компаниите от Fortune 500. Събитията им с учебен характер са посещавани от световни лидери, сред които са икономисти, съветници по международна политика и икономика, както и държавни глави. Портфолиото им е основа за редица престижни бизнес мениджмънт програми. 

Фото: PR

Redaktor2 Author