Петчленното семейство на принц Уилям дебютира заедно на кръщенето на принц Луи

На 9-ти юли британските кралски особи и семейство Мидълтън се събраха в St James’s Palace, за да присъстват на кръщенето на принц Луи (2 месеца). Кейт Мидълтън и принц Уилям се появиха с най-малкото си дете, заедно с принцеса Шарлот и принц Джордж. Херцогът на Кеймбридж изпълняваше чудесно ролята си на баща, докато беше хванал децата си за ръчички и ги въведе в храма, а междувременно херцогинята на Кеймбридж нежно прегръщаше третата си рожба. Това е първата публична поява на принц Луи след 23 април, когато той се появи на бял свят.

Гордата майка сияеше от щастие на кръщенето на сина си. За церемонията Кейт Мидълтън беше облечена в елегантна кремава рокля на Alexander McQueen. 36-годишната съпруга на принц Уилям беше завършила визията си с шапка на Jane Taylor, украсена с цветя и перли.

Братчето на принц Джордж и принцеса Шарлот кротко спеше в ръцете на майка си. Кейт описа спящото си момче като „много кротко и спокойно“. Херцогинята добави с усмивка: „Надявам се да си остане такъв“.

Меган Маркъл остана вярна на американските си корени и за повода заложи на маслинено зелена рокля на Ralph Lauren. Бившата актриса завърши визията си с обувки на Manolo Blahnik, шапка на Stephen Jones, а косата й беше прибрана и вързана на опашка. Звездата от „Костюмари“ беше кръстена по-рано през годината в същата тази църква.

Фото: Instagram/@kensingtonroyal

 

Redaktor2 Author