Перфектният край на работната седмица с La Prairie и MG Salon

Има няколко неща, които могат да ме ентусиазират за петък, но нищо не ме привлича така, както времето отделено само за мен, в компанията на луксa в MG salon и тренираните му във Швейцария експерти, които карат всяко мускулче на лицето ми, което помни кой ме е стресирал през седмицата, да се отдаде на блаженство, а кожата ми свободолюбиво да се отърси от градските замърсявания и с удоволствие да попие всяко хайверено съкровище от продуктите на La Prairie.

И понеже искам блясъка от здравата ми и стегната кожа да продължи възможно най-дълго, вкъщи си имам малки помощници, които успяват да ме пренесат обратно към преживяването в бюти салона, който е единственият в България, където можеш да се докоснеш на терапиите на La Prairie.

Skin Caviar Absolute Filler идва точно 30 години след като за първи път чухме за разкрасяващия ефект на хайвера. Днес пионерите решават (а ние само може да благодарим!), че е време да ни представят най-активната и ефективна фомула на хайверените протеини и липиди, за да върнем кожата си в най-добрата й младежка форма! Продуктът не се разделя с пазения в строга тайна екслузивен клетъчен комплекс на La Prairie, но носи самочувствието (и сигурността!), че най-мощните хранителни вещаства, открити в хайвера, са уловени чрез пресовена и центрофугиране, за да възвърнат обема, хармонията и перфектният овал на лицето.

Преоткривайки хайвера, младото поколение учени в лабораториите на La Prairie, не спира дотук. Те решават, че такъв иновативен продукт, заслужава най-добрия дом, и затова с швейцарска точност „изливат” точно 240 дози от наситената текстура в високотехнологичен обезвъздушен флакон с грациозни пропорции, точно каквато ще преоткриеш и кожата си след като елегантно натиснеш изящният бутон.

Да, съществуват и толкова капризни продукти!

Текст: Виктория Бенчева

Фото: PR

Redaktor2 Author