Пенелопе Крус си е красавица от детството

Красотата не остарява и Пенелопе Крус е истинско доказателство. 44-годишната испанска актриса използва Instagram профила си, за да сподели своя снимка с по-малката си сестра Моника от детството им. И нека да го кажем смело, звездата от Everybody Knows си е все същата!

Feliz lunes! #happymonday Aquí con @monicacruzoficial ❤️

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

През 2016 година носителката на „Оскар“ сподели бюти тайните си. „Не съм пушила много, може би по седем или осем цигари на ден, но когато спрях, наистина видях промяна в кожата ми“, призна Пенелопе. Освен това тя заяви, че е изключително дисциплинирана по отношение на грижата за кожата, всеки ден използва слънцезащитен крем и вечер винаги премахва грима си.

Правилното хранене също е важно за звездата от Vicky Cristina Barcelona. „Наистина вярвам, че е истина като твърдят, че стомахът ти е втория ти мозък.“ Пенелопе се доверява и на приема на добавки като пробиотици, ензими и витамини. Актрисата се изследва два пъти годишно, за да установи на какво може да има недостиг. Тя призна: „Вероятно го правя твърде често, но е част от моите хипохондрични склонности.“

Фото: Instagram/@penelopecruzoficial

Redaktor2 Author