Парис Хилтън и Крис Зилка се сгодиха

Поздравления на Парис Хилтън! Телевизионната звезда обяви, че вече е сгодена за половинката си – актьора Крис Зилка. Богатата наследница сподели снимки и видеоклип от „най-романтичния момент в живота“ ѝ. Парис показа огромния си годежен диамантен пръстен, който получи след приказното снежно предложение за брак от Крис. Двамата се наслаждаваха на ски почивка в Аспен, Колорадо.

The most romantic moment of my life! ?? #Engaged ??

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

„Казах ДА!“, написа Парис (36). „Толкова съм щастлива и развълнувана да бъде сгодена за любовта на живота ми. Моят най-добър приятел и моя сродна душа. Идеален за мен във всеки аспект. Толкова всеотдаен, верен, любящ и с голямо сърце. Чувствам се като най-щастливото момиче в света! Ти си сбъдната мечта! Благодаря ти, че ми показа, че приказките наистина съществуват.“

В Twitter Хилтън написа още: „Толкова се вълнувам да бъде сгодена за любовта на живота си и за моя най-добър приятел. Никога не съм се чувствала по-щастлива, в безопасност и обичана.“

Поредица от снимки в Instagram показват Крис застанал на едно коляно, докато отправя най-важния въпрос към приятелката си.

Diamonds Are Forever… ✨✨?✨✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Парис и Крис се срещат за първи път преди 8 години на парти на „Оскар“-ите. Двамата потвърдиха, че са заедно през февруари 2017. Крис сподели за годеницата си: „Парис е най-красивата и невероятна жена както вътрешно, така и външно. Чувствам се като най-големия късметлия, защото ще се женя за моето момиче-мечта. Нямам търпение да прекараме остатъка от живота си заедно“.

Фото: Instagram/@parishilton

Redaktor2 Author