Официални сватбени портрети на херцозите на Съсекс

Британското кралско семейство предостави официалните сватбени портрети на принц Хари и Меган Маркъл. И те са дори по-приказни, отколкото си ги представяхме! Снимките са направени непосредствено след прекрасната церемония в параклиса St George, където бяха обявени за съпруг и съпруга.

Първият портрет показва новопровъзгласените херцози на Съсекс как позират на Източната тераса на Уиндзорския замък. На втория влюбените гълъбчета са заедно с шаферките и шаферите си в Green Drawing Room в замъка Уиндзор. Последният официален портрет показва младоженците с членове на семействата им – принца на Уелс, херцогинята на Корнуол и Дория Рагланд, кралица Елизабет II, херцога на Единбург, принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън.

Щастливата двойка благодари на всички, които се включиха в сватбеното им тържество и споделиха, че се чувстват „късметлии”, че са споделили големия си ден с хиляди доброжелатели в Уиндзор.

В официалното изявление още беше допълнено: „Техни кралски височества са щастиви с тези официални портрети, заснети от Алекси Любомирски и са радостни да ги споделят днес с вас. Също така искат да ви благодарят за всички мили прояви на подкрепа, които получиха”.

Самият Алекси, който засне и официалните портрети на принц Хари и Меган Маркъл във Frogmore House по повод годежа им, сподели: “Беше невероятна чест и привилегия да документирам вдъхновяващото пътешествие на херцога и херцогинята на Съсекс; от годежните снимки, до официалните сватбени и семейни портрети в събота. Това беше красива глава от кариерата ми и живота, които никога няма да забравя”.

Днес предстои херцозите на Съсекс да присъстват в Бъкингамския дворец на градинско парти като част от тържествата за 70-тия рожден ден на принца на Уелс.  То ще отбележи началото на новия живот на бившата актриса Меган, която отговорно поема новата си роля на кралска особа.

Фото: Instagram/@kensingtonroyal

 

Redaktor2 Author