Отвъд пределите на обичайното

Ботаническата градина в София за пореден път се превърна в манеж на необичайността и забавлението. Двигателят, отвел любопитните гости към екстравагантната реалност, отново бе удивителният джин Hendrick’s със своето Odd Party, което тази година бе сцена на официалната венчавка на Краставицата и Розата – невероятната инфузия, създала необичайния вкус на Hendrick’s.

С пристигането си, гостите бяха приветствани от сватбените лакеи Г-н Бъз и Г-н Кориандър, които галантно подменяха поканите за Аламанах на Необичайника, съдържащ детайлно описание на това, което очакваше Необичайниците отвъд позлатената клетка на портала.

Сред освежената от пролетния дъх растителност на ботаническата градина, гостите се впуснаха в редица налудничави забавления, напоени с необичайния дух на Hendrick’s.

Госпожица Хвойна подканваше гостите да напишат своите тостове за младоженците, вдъхновявайки ги с нейната отдаденост към любовта. Сладкодумните творения бяха изложени на таблото, съдържащо „Най-голямата колекция от тостове за рози и краставици“.

Лайката приветстваше Необичайниците на „Масов Бициклет“, където късметът заемаше главната роля в надпревара за колекциониране на карти, изобразяващи уважаемата двойка и нейния Обручител.

_MG_8745_
_MG_8716_
_MG_8831_
_MG_8705_
_MG_8757_
_MG_8810_
_MG_8646_
_MG_8627_
_MG_8639_
_MG_8577_
_MG_8557_
_MG_8529_
_MG_8550_
_MG_8400_
_MG_8419_
_MG_8268_
_MG_8327_
_MG_7929_
Hendrick's

Моментът настъпи и Обручителят надигна глас, подканвайки всички гости да се съберат за официалната венчавка. С трепет, прераснал в земетресение от вълнение, влюбените се изправиха пред сътворителя на техния съюз. Г-н Картър Бенет, официален Обручител на Hendrick’s, произнесе своите слова и зададе заветния въпрос. Без колебание, отговорът беше „Да“ и двамата Необичайници се превърнаха в удивителната инфузия, която прави джин Hendrick’s това, което е.

Букетът бе хвърлен, но подтикнати от Г-ца Ангелика, гостите си спретнаха игра. Хващането на букета е нещо толкова традиционно, че просто не им подхождаше, затова „Нехващането на Букета“ започна една истински Необичайна традиция. Гостите отиграваха букета, подобно на волейболен мач, съревновавайки се кой ще издържи най-дълго без да го изпуска.

Това, обаче, не беше единственото поле за изява на по-акробатично надарените Необичайници и затова те с радост приеха предизвикателството на Г-н Портокал, който беше спретнал турнир по „Ловене на Неуловимото“. Разделени на отбори по двама, гостите се съревноваваха в улавянето на сапунени балони. Най-ловките Необичайници грабнаха „Купата на Hendrick’s за Абсолютно Безсмислена Тандемна Ловкост и Скорострелност“.

След цялото следобедно вълнение, предизвикано от Hendrick’s Odd Party 2017, гостите се отправиха към послепарти и Необичайният ден отказа да отстъпи място на обичайния изгрев.

hello Author