Оли Мърс се сдобри със своя брат “близнак“

Най-накрая Оли Мърс и неговият брат Бен се помириха след 8-годишна вражда. Изпълнителят на Troublemaker сподели новината по забавен начин. Той публикува снимка в Twitter, на която е застанал до своя восъчна фигура по време на Lytham Festival. С престорено притеснено изражение Оли се пошегува: „Най-накрая се събрах с моя близнак“.

Мнозина успяха да познаят, че „близнакът“ до Оли на снимката всъщност е восъчна фигура, но други не успяха. Те побързаха да поздравят бившия участник в риалити предаването X Factor за това, че е сложил край на враждата с Бен, с когото не са еднояйчни близнаци.

Братята прекъснаха контакта си през 2009, когато Оли пропусна сватбата на Бен, за да се състезава в полуфиналите на X Factor. Оттогава Бен се отдалечи от семейството си, въпреки че от време на време се виждат с Оли.

През юни Мърс сподели: „Всеки изпълнител си има тъмна страна или нещо, което е срещу него – моята винаги е била брат ми. Вярвам, че все още има обич помежду ни, но трябва да намерим решение на проблемите ни и да намерим момент във времето, в който да разрешим всичко и да бъдем добре. Нямам съмнения, че това ще се случи“.

Фото: Twitter/@ollyofficial

Redaktor2 Author