Нов трейлър разкрива истинска заплаха за Земята в „Ант-Мен и Осата“

След разтърсващите събития от абсолютния хит „Отмъстителите: Война без край“,Ант-Мен и Осата ни връща обратно във филмовата вселена на Marvel, за да разберем защо един от най-обичаните герои от техния пантеон отсъстваше от битката на десетилетието. Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да се изправи срещу последиците от изборите, които е направил – както като супергероя Ант-Мен, така и като баща – и заедно с Осата (Еванджелин Лили), да се бори за разкриването на тайни от миналото.

Новият трейлър на „Ант-Мен и Осата представя всички елементи, които направиха първия филм от 2015 г. голям хит – отлично чувство за хумор, иновативен фантастичен екшън, умело използващ различните мащаби на реалния и миниатюрния и гигантски свят на Ант-Мен, преплетени с драматичната лична история на героите – и предлага поглед към основния злодей, който навлиза в нашата реалност след отварянето на Квантовия свят.

Докато Скот се опитва да съчетае отговорностите си към семейството с ролята си на Ант-Мен, д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и чаровната му дъщеря Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) го призовават на нова спешна мисия. Освен че Скот отново трябва да облече костюма на Ант-Мен и да се пребори със следващото предизвикателство, пред него стои и нелеката задача да свикне с новия си партньор – Осата, в чийто костюм влиза самата Хоуп. Двамата трябва да изгладят проблемите помежду си, загатнати още в първия филм, за да може новосформираният им екип да сработи и те да разкрият тайните от своето минало, най-голямата от които е свързана с мистериозно изчезналата Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър) – майката на Хоуп и съпруга на д-р Пим, която е и първата носителка на костюма на Осата.

Освен Пол Ръд („Първият Отмъстител: Войната на героите“), Еванджелин Лили («Хобит: Битката на петте армии“, сериала „Изгубени“), носителя на „Оскар“ Майкъл Дъглас („Уолстрийт“) и трикратно номинираната за „Оскар“ Мишел Пфайфър („Белязаният“, „Опасни връзки“, „Майка!“), в продължението на супергеройския хит от 2015 г. ще видим още Хана Джон-Кеймън («Tomb Raider: Първа мисия»), Майкъл Пеня („Марсианецът“, „Ярост“), Боби Канавали („Винил“), Джуди Гриър („Войната за планетата на маймуните“) и Лорънс Фишбърн („Матрицата“).

Режисьор на „Ант-Мен и Осата отново е Пейтън Рийд („Раздялата“, „Ант-Мен“), а сценаристи са Крис МакКена, Ерик Сомърс, Андрю Барър, Габриел Ферари и Пол Ръд. Продуценти са Кевин Файги и Луис Д‘Еспосито, а изпълнителни продуценти са Виктория Алонсо, Стивън Брусард, Чарлс Нюърт и Стан Лий.

Ант-Мен и Осата идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 6 юли 2018 г.

Фото: PR

Redaktor2 Author