„Ново начало“ е мотото на третия сезон на „Фермата“

Предстои стартът на риалити предаването „Фермата“ по bTV, в който 21 участници ще се изправят един срещу друг. Главният изпълнителен директор на телевизията Флориан Скала, главният редактор на предаването Николай Николов и телевизионния водещ и продуцент Андрей Арнаудов споделиха по няколко думи за предстоящия трети сезон.

Екипът на риалити формата представи арената, където всяка неделя ще се състоят сблъсъците между участниците. „Фермата“ показва, че съществува значим живот в близост до природата, където е нашето място. Но това е факт, който често забравяме. Шоуто е една естествена реакция на световна тенденция, която става популярна през XXI век – да се завръщаме отново към корените си. Да живеем с по-малко, да консумираме по-малко и да водим по-устойчив начин на живот“, сподели Скала. Той разкри още мотото на тазгодишния сезон на „Фермата“. „Ново начало“ е мотото на този сезон и той ще бъде най-екстремния и предизвикателен. Ще покажем как може да се оцелява единствено чрез знания и ноу-хау как да се започне отначало“.

Николай Николов заяви: „Поне за мен това е най-хубавият сезон на „Фермата“ – откъм съдържание, разнообразие на случките, динамика и темпото на епизодите, които ще видите.“ Той сподели и за посланието на предаването. „За нас тримата има три основни стълба, когато правим това предаване. На първо място – трябва да бъде развлекателно, защото е праймтайм шоу. Вторият стълб, на който държим, е да бъде смислено и да има послание. Независимо от това как сме кръстили сезона, има вечни теми, които вълнуват предаването. Това са темата за значимостта на семейството, за това човек да намери баланса кариерата, стремежа за пари и успех и близките, хора, които го чакат вкъщи. Трябва да се научи, че трябва да живее за усмивките вкъщи. И третият ни стълб – предаването да бъде полезно. Спокойно можете да го гледате с вашите деца. Това ви го гарантирам. Аз имам дете на 12 години и съм убеден, че то ще гледа това предаване, а аз няма да се притеснявам. Ще научи много неща, ще види много хубави примери. Ще види страшни послания, които ще ѝ помогнат да се изгради като характер“, заключи главният редактор на „Фермата“.

Продуцентът Андрей Арнаудов сподели новото при кастингите. „Този път имаме и трета, чиста нова линия в кастинга, която е „новите българи“. Хора, които не са родени в България или поне не в сегашните ѝ граници, но се чувстват българи. С няколко изречения ще разкажа само за една от тях. Това е едно младо момиче – македонка, родена в Щип. Тя се чувства българка и ще бръкне много дълбоко в раната на българо-македонските отношения, станали актуални напоследък. Тя прави много смели неща, за които вероятно там, където живее и където е родена, хората ще я критикуват“, издаде малко телевизионният водещ от всичко, което предстои да видим в новия сезон на риалити шоуто.

През този сезон „Фермата“ ще се излъчва шест дни от седмицата – от понеделник до петък в 90-минутни епизоди, а в неделя ще се излъчват дуелите между участниците.

„Фермата“ – Сезон 3

DSC_8263
DSC_8286
DSC_8297
DSC_8324
DSC_8320
DSC_8291
DSC_8317

Фото: Ивелин Солаков

Redaktor2 Author