Новият албум на Кайли Миноуг вдъхновен от разбитото ѝ сърце

За радост на феновете на Кайли Миноуг се задава новият ѝ албум! Той ще излезе през януари, а певицата реши да разкрие и малко детайли около него.

Като например, че част от новата ѝ музика е вдъхновена от разбитото ѝ сърце. „През последната година преживях такова нещо, но се върнах обратно. По-голямата част от песните са супер позитивни и вдъхновяващи, като бележка към мен, отколкото като нещо друго. В момента се чувствам чудесно“, сподели Миноуг в последното си интервю.

През февруари Кайли се раздели с годеника си Джошуа Саси. Изпълнителката описа процеса по записване на албума като „пречистващ“.

„Беше хубаво. В студиото е малко странно да прекарваш по 7, 8, 9 часа в стая с хора, които понякога не познаваш. Ако работиш с добри хора, това е перфектното място да се справиш с личните си неща.“

Това не е единствената добра новина. Почитателите на Кайли в чужбина ще имат възможност да чуят песни от новия ѝ албум на живо, защото тя ще тръгне на турне. „Със сигурност ще има концерти догодина. Нямам търпение да изпълнявам отново.“

Фото: Instagram/@kylieminogue

Redaktor2 Author