Никол Шерцингер неотразима в елегантна червена рокля

За пореден път Никол Шерцингер привлече всички погледи към себе си с безупречния си външен вид. Тя се присъедини към колегите си от X Factor, които прекараха приятна вечер в Лондон. Облечена в страхотна яркочервена рокля без ръкави и с дължина под коляното певицата от Pussycat Dolls не остана незабелязана.

Гарвановочерната ѝ коса беше елегантно прибрана, а красивите черти на лицето си Никол подчерта с яркочервено червило, тъмни сенки и блестящ бронзър. Сексапилната изпълнителка заложи на стилни златисти сандал, нежни обици и тънък чоукър.

По всичко си личеше, че 39-годишната красавица беше в добро настроение, докато се присъедини към съдиите Саймън Коуел, Шарън Озбърн и Луис Уолш.

Въпреки че е естествено красива, Никол разкри през HELLO! тайните за неотразимия си външен вид! „Кокосово масло. Хората си мислят, че е само за кожата и косата, но истината е, че можете да го използвате за всичко. Действа срещу миризми, гъбички – можете да го използвате дори да си измиете зъбите, ако се налага“.

Никол проговори и за креативните си визии по време на риалити предаването X Factor. Обичам да сменям визиите си взамисимост от това как се чувствам. Също така зависи и от темата на предаването, например ако е диско или дива седмица. Прекарвам доста време в подготовка на облеклото и го обсъждаме с екипа”.

Фото: Instagram/@nicolescherzy

hello Author