Никол Кидман изнесе емоционална реч на наградите „Еми“

Никол Кидман се качи на сцената на тазгодишните награди „Еми“, които се проведоха в Micorsoft Theater в Лос Анджелис. 50-годишната актриса спечели награда в категорията „Отличаваща се главна актриса“ в сериал или филм за работата си по Big Little Lies.

#Emmys: One of my favorite #NicoleKidman #EmmyAwards

A post shared by by Priscila Britto (@bypriscilabritto) on

На малкия екран Кидман влезе в ролята на жертва на домашен тормоз и благодари на наградите „Еми“, че привличат внимание към този проблем.

„Това е сложно и скрито заболяване. Съществува много повече, отколкото си позволяваме да знаем. Изпълнено е със срам и тайнственост. Като ме отличавате с тази награда, привличате повече внимание върху него, заради това ви благодаря“, заяви тя в приемствената си реч.

#Emmys: #NicoleKidman #EmmyAwards

A post shared by by Priscila Britto (@bypriscilabritto) on

Никол благодари и на съпруга си Кийт Ърбан, с кого имат две дъщери. „Имам две малки момичета и моя мил Кийт, който поиска да ми помогне да преследвам този артистичен път и пожертва много заради него. Тази (статуетка) е твоя. Искам момичетата ми да я имат на рафта си, да я виждат и да си казват: „Всеки път, когато мама не ме е слагала да спя, е заради това“.

Фото: Instagram/@nicolekidmaan

Redaktor2 Author