Николай Костер-Валдау против да се заснемат няколко финала на „Игра на тронове“

Преди 8 години той се присъедини към актьорския състав на хитовия сериал „Игра на тронове“, за да се превърне в един от главния герои. В момента предстоят снимките на финалния осми сезон и Николай Костер-Валдау, който влезе в ролята на Джейми Ланистър от сезон първи, усеща, че може да изрази мнението си относно планирания финал на филма.

Me and my new bestie #got7 #friendsforever

A post shared by Nikolaj Coster-Waldau (@nikolajwilliamcw) on

Актьорът (47) разкритикува програмния директор на HBO Кейси Блойс заради твърдението, че планират да заснемат няколко версии за финал на осми сезон като предпазна мярка срещу изтичане на информация за сценария.

Got something in the eye. #got7 #gameofthrones

A post shared by Nikolaj Coster-Waldau (@nikolajwilliamcw) on

„Няма да пилеете по 100 000 долара на ден, за да заснемете нещо, което няма да използвате. Няма да се случи“, настоя Валдау. „Мислите ли, че това е истина? На мен ми се струва изключително глупаво. Имам предвид, че ако е вярно, не го вярвам. Не съм чел сценария, така че освен ако няма да покажат няколко края, които биха могли да бъдат повратни, то няма да харчат тези пари. Знаят колко скъпо е да се заснеме“.

Причината за плановете на Кейси Блойс е изтичането на сценария и епизод от сезон седми преди излъчването му. Пред студенти в Пенсилвания той споделя: „Когато снимате нещо, хората знаят. Така че ще заснемем няколко кроя, за да няма истински точен отговор до самия край.“

Междувременно, феновете на сериала ще трябва да почакат до 2019, за да видят финално кой ще седне на Железния трон.

Фото: Instagram/@gameofthrones

Redaktor2 Author