Не пропускай HALLOWEEN в Борисовата градина

На 31 октомври Борисовата градина ще се превърне в най-страховитото място в София. Спортна зала „София“ ще играе ролята на къща, обладана от духове, а околната гора ще крие мистични изненади. Тази година YALTA CLUB отново са се погрижили за подходящата атмосфера на ежегодното си Halloween парти и подканват всички фенове да проявят креативност с избора си на костюм, за да може събитието да достигне пълния си потенциал и да бъде максимално вълнуващо. Зад пулта на обладаната от духове къща ще застанат любимецът на българската публика Paco Osuna, дуото Solardo, откритието на Richie Hawtin Fabio Florido и резидентът на YALTA CLUB Liubo Ursiny.

Дали мистичната гора и обладаната от духове къща ще смразят кръвта ни, ще разберем утре. Ясно е обаче, че организаторите ще ни потопят в един по-страховит свят, в който различни създания ще бъдат обединени, най-вече от силната и качествена електронна музика. Зад пулта на Спортна зала „София“ ще видим топ артисти от световната сцена, които ще забавляват гостите до сутринта. Тъмните, дълбоки звуци на Osuna, когото публиката обожава, ще бъдат повече от подходящи за концепцията на събитието. Бързоразвиващото се британско техно дуо Solardo ще покаже най-доброто от себе си в един сет, а резидентът на легендарните партита ENTER Fabio Florido ще разтърси вечерта на 31 октомври със специфичното си техно звучене. Вечерта на Halloween ще бъде открита от Liubo Ursiny.

Както традицията повелява, костюмите са неизменна част от Halloween партитата на YALTA CLUB. През последните 3 години феновете стават все по-оригинални, като представят забележителни, добре изпипани и наистина впечатляващи плашещи образи. В тази връзка организаторите приканват всички да станат част от най-ексцентричното събитие на годината, като заложат на костюма си, с който да разбунят всички духове в обладаната къща. Началото на партито в Спортна зала „София“ на 31 октомври е от 22:30 часа.

Най-страховитото парти в годината ще предложи вече традиционна за YALTA CLUB и Mastercard® страшна възможност – всеки, който плати билета си за Halloween Haunted House party с Mastercard®, ще получи уникална звезда-значка, с която да стане част от специалната програма нa YALTA CLUB и Mastercard®. За да научите повече за нея, запазете касовата си бележка и попитайте промо екипа на специалния MasterBar, на който ви очакват предизвикателните коктейлни предложения на нашите бармани, както и 10% отстъпка за всяка поръчка, платена с Mastercard®. Не забравяйте, че можете да използвате безконтактната си Mastercard® и на VIP баровете на събитието, а в специалния Dare to be scared кът на Mastercard® ще имате безценната възможност да преживеете най-големия си страх така, както не сте и подозирали.

Билетите за Halloween 2017 са в продажба. Събитието е забранено за лица под 18 години!

hello Author