Неустоимият аромат на Girl of Now от Elie Saab

Модното шоу на ELIE SAAB, Париж.

Колекция с магнетични силуети и скъпоценни платове се носи по модния подиум под погледите на очарованата тълпа. На първия ред или на подиума, сияйната й аура привлича вниманието, а енергията й наелектризира стаята. Сияйната й усмивка спира времето. Тя е момиче на настоящия момент.

Камерите улавят перфектната й визия: определено тренди, но в същото време индивидуална. Тя смело придърпва приятелките си, за да се позабавляват пред обективите. Едно последно селфи, за да запечатат този специален момент и вече е потеглила, оставяйки загадъчна следа.

Къде отива тя?
Градът е неин. Животът е неин. Свободна е като вятъра – нищо не може да я спре…

АРОМАТЪТ
Неуловим, примамлив бленд. Уникален еликсир, който разкрива всички фасети на бадема. В това предизвикателство се впускат Софи Лабе и Доминик Ропион, двама изумителни парфюмеристи, които изразително сътворяват абсолютно пристрастяващ бадемов дъх, вдъхновен от емблематичния олфактивен подпис на ELIE SAAB: неустоим акорд Портокалов цвят – Пачули.

Като бродериите, които украсяват най-изтънчените творенията на дизайнера, Круша и Мандарина внасят сияйност. Прясно изпечено Пистакио, вдъхновено от Ливан, подчертава аромата на горчивия Бадем. Но крайната иновация на този аромат е цвете, създадено ексклузивно за Girl of Now: цвете Ормонд. Фино като рокля, постепенно разкрива ценните си гурме фасети, благодарение на ексклузивен ко-дистилат: Портокалов цвят абсолю и есенция горчив Бадем.
Добавено към букета от Бял Жасмин и цвят от Магнолия, новото цвете има подсилващ ефект, който подчертава сияйността, радостта и женствеността на аромата. Нежен Кашмеран като милувка, омайващи зърна от Тонка и кремообразно Бадемово мляко създават богата, луксозна и топла база, докато Пачули удължава мистичния аромат, който остава върху кожата. Любимият аромат на котюриера, Портокалов цвят абсолю, излъчва сияние и вродена грация. Дестилиран с есенция на горчив Бадем, това бяло цвете е допълнено с гурме тонове и нова чувственост. И цветето Ормонд е родено!

ФЛАКОНЪТ
Флаконът е изграден от ценно стъкло. Перфектно облата му основа се помества удобно в дланите. Около деколтето на аромата е иконично цвете в пастелно сини тонове, забелязано и на модния подиум и взето назаем от аксесоарите на ELIE SAAB. Златиста капачка като бижу стои на върха на флакона в перфектен баланс.

РЕКЛАМНАТА КАМПАНИЯ
„Girl of Now има свободен дух, експлозивна, позитивна и бушуваща енергия. Тя никога не е изкуствена и живее всеки момент интензивно и с грация. Тя е обаятелна, мила, спонтанна и дръзка. Тя е истинска!“ казва Ирина Дакева, младия режисьор на кампанията, която успешно улавя магнетичното излъчване на Girl of Now.
За да пресъздаде всяка фасета на аромата, Къщата избира три съвременни икони. Щуро приключение като приказка наобратно, която започва в полунощ, когато три приятелки излизат в Града на Светлините. Нощта е тяхна и всички погледи са в тях. От улиците на Париж до частен клуб, музите на ELIE SAAB се смеят, танцуват, пеят и играят с камерите на папараците.
Те са самоуверени, а движенията им са толкова бързи и енергични, че камерите едва ги улавят. След среднощното бягство, те вървят в светлината на изгрева. Безразлични към погледите, вперени в тях, те са се забавлявали без компромиси, сякаш няма утре.
Печатната кампания, заснета от Седрик Виолет, отразява видео рекламата и дързостта и свободата на Girl of Now в една единствена снимка.

ЖЕНСКАТА КОМПАНИЯ
Моделите Улрике Ойер, Линейзи Монтеро и Габи Уестбруук имат повече общo помежду си освен красотата. И трите притежават по техен собствен начин жизнеността на възрастта си, енергията на поколението си и на общността на социалните медии и техните последователи – абсолютното въплъщение на аромата Girl of Now.

#girlofnowtravels
От Париж до Токио, от Сеул до Ню Йорк, от Лондон до Дубай, нейните авангардни инстинкти я водят там, където се развива действието. Свободна като бриз, често може да я намерите в самолета. Тя пътува с малко багаж, предпочитайки да търси съкровища по краищата на света, за да промени визията си във всеки един момент, който да отговаря на настроението й. Нейният неуморен спътник е нейният аромат, нейната идентичност, нейният подпис. Girl of Now на ELIE SAAB.

#girlofnowparties
Тя не ходи на всички партита, само на най-добрите. Частен клуб или популярен бар, тя ще отиде ако си заслужава. Прекалено заета да се забавлява, тя не иска да привлича внимание, но го получава. Заобикалящите я са привлечени от нейната неуморна енергия, красота и пленяваща визия. Girl of Now!

#girlofnowshops
Тя е посланик на стила, облечена в ELIE SAAB! Музите на ELIE SAAB са познати с уникален, личен стил, на който всички се опитват да подражават. Въпреки, че голямата й тайна е разкрита, нейния подпис, нейния блясък – Girl of Now, нейния аромат.

Фото: PR

Redaktor2 Author