Непотвърдено: Пиер Казираги и Беатрис Боромео очакват втора рожба

По неофициално потвърдена информация Пиер Казираги и съпругата му Беатрис Боромео очакват втора рожба. Според италианското списание Chi едва 11 месеца след като станаха родители на първата си рожба Стефано, Беатрис е отново бременна.

Името на първородния им син е в чест на покойния баща на Пиер – Стефано Казираги, който през 1990 година загива трагично при инцидент с катамаран.

Слуховете, че Пиер и Беатрис са станали родители за първи път започнаха, след публикация в Instagram, която в момента е премахната от социалната мрежа. Сестрата на Беатрис – Матилде Боромео, сподели панорамна снимка на яхт-клуба и написа: „28/2/2017 нова дата, която да се добави в календара на моето семейство“, придружено от няколко емотикони на сини сърчица.

Малко по-късно принцеса Каролин потвърди в изявление, че се е родил четвъртият ѝ внук.

Журналистка и авторка, Беатрис беше споделила желанието си да създаде свое семейство преди известно време. В интервю в началото на 2016 тя разкри: „Идвам от голямо семейство и искам свои деца. Но в момента смятам да поставя кариерата си на място, където тя няма да бъде застрашена от присъствието на деца“.

Беатрис и Пиер се ожениха през лятото на 2015 година в Монако.

Фото: Instagram/@royaladdicted2

Redaktor2 Author