На прага на есента разказваме за семейството като основен стълб в живота

От октомврийската корица на списание HELLO! България ни посреща лъчезарната латино звезда Дженифър Лопес, която ни приветства в дома си мечта в Хамптънс. Тя разказва за децата си и най-прекрасните мигове в този етап от живота си.

Семейната идилия съпътства и кралската фамилия Караджорджевич, които ни развеждат из двореца на техните деди, построили основите на семейството им.

Джордж и Амал Клуни открехват пролука към живота с близнаците Ела и Александър, а Тамара Екълстоун ни показа колко щастлива се чувства в компанията на своята дъщеря София.

25 години по-късно след последната си поява заедно на Венецианския филмов фестивал, Пенелопе Крус и Хавиер Бардем отново стъпват на червения килим като млада влюбена двойка. Под влиянието на магията на любовта са и певицата Гери Хорнер и съпругът ѝ Кристиан. Заедно те създадоха едно голямо и сплотено семейство.

В този брой ще откриете още подробности за 70-годишната история на модната къща Christian Dior, както и за натоварената програма на легендарния режисьор Андрей Кончаловски и силата, която намира в семейството.

Тези и още вълнуващи истории може да прочетете в брой 162 на списание HELLO! България.

Redaktor2 Author