Над 200 души аплодираха Георги Тошев и „Mamma Mia! Филмът! АББА. Продължението“

Тази седмица може да се нарече национална седмица с музиката на АББА. В деня на премиерата на мюзикъла „Mamma Mia!“, Георги Тошев бе аплодиран от над 200 гости на премиерата на книгата си „Mamma Mia! Филмът! АББА. Продължението“.

Залата на кино „Одеон“ са окоза тясна за всички, които искаха разберат повече за новата творба на любимия журналисти, да чуят от него подробности за една от най-обичаните групи в света – АББА, както и да изгледат документалния филм „АББА. Тяхната история“.

Книга, която е представена от Книгомания, е посветена на незабравимата шведска група АББА и разкрива какво се случва с членовете й в последните години.

Всеки друг музикант, напуснал сцената преди десетилетия, можеше да мине незабелязано, особено днес в ерата на музикалното свръхпредлагане. Но не и групата, продала легално 400 милиона албума и произвела 19 хита, оглавили световните класации в продължение на 10 години. Група, която успя да превърне първите букви на малките си имена в световен бранд. Няма значение дали светът обича или не тяхната музика, но всеки знае кои са АББА.


Новият филм „Mamma Mia! Here We Go Again“ е комбинация от предисторията на героите от Mamma Mia! и ново своеобразно разширение на сюжета на филма, създаден през 2008 година като успешна екранизация на едноименния мюзикъл с хитове на AББA. Преди 10 години в първата Mamma Mia! бяха инвестирани 52 млн. долара, филмът донесе повече от 600 млн. долара приход и бе гледан от над 30 млн. зрители по света.

Част от тиража на книгата на Георги Тошев „Mamma Mia! Филмът! АББА. Продължението“ се предлага с диск – документален филм „АББА. Тяхната история“.

hello Author