МЮЗИКЪЛЪТ ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ ТРЪГВА НА ТУРНЕ 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr

Сега и публиката в Пловдив ще има възможност да се докосне до невероятната емоция и магията, наречена ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. Най-големият мюзикъл, създаден по една от най-любимите български филмови класики, ще изгрее отново на 30 април, но този път на сцената на зала „Колодрум“. Билетите за представлението са вече в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на компанията и са на цени от 20 до 70 лв.

След невероятно успешната премиера на спектакъла и вече обявена втора дата в София (28 април), ярко-комедийната и притегателно-вълнуващата история за Другарката певица Рени и компания продължава да радва всички свои почитатели. Сега и публиката в Града на тепетата ще има възможност да се наслади на брилянтната актьорска игра на Мария Илиева, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов и Неделяна Христова – Нел в ролята на фаталната Рени, както и на удивителния талант на великия Георги Мамалев, Кетерина Евро, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова и други.

Ретро автомобили в залата, впечатляваща сценография и мултимедия, 1 000 цветни надуваеми топки, есенно настроение с падащи листа за финал и още нещо… Това в комбинация с всички онези култови реплики, които ни разсмиват до сълзи и днес, несъмнено ще очарова и публиката в зала „Колодрум“.  #ОСТАВАМЕ

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ`2018:

  • София – 28 април, зала Арена Армеец. Начало 20:30 часа. Цена на билетите: от 40 до 70 лева.
  • Пловдив – 30 април, зала „Колодрум“. Начало 20:00 часа. Цена на билетите: от 20 до 70 лева.

Билетите и за двете дати вече са в продажба.

hello Author