Мишел Обама си припомни нарушаването на кралския протокол при срещата си с Елизабет II

Мишел Обама многократно се е срещала с членове на британското кралско семейство, но нито една от тях не е толкова запомняща се, колкото първата ѝ среща с кралица Елизабет. Бившата първа дама на САЩ си спомни момента, който се превърна в новина, след визитата ѝ в Торонто. „Аз я докоснах!“, каза Мишел през смях. Съпругата на Барак Обама добави, че кралицата я докоснала първа, заради това тя го почувствала като „нещо хубаво“! Eдва ли е подозирала, че „нарушаването на протокола“ ще се превърне в световна новина.

Майка на две дъщери, Мишел разкри за нейната кралска среща по време на първото ѝ посещение в Канада, откакто съпругът ѝ, Барак Обама, напусна Белия дом. Тя беше гост в Economic Club’s ‘The Economics of Equality: Advancing Women and Girls to Change the World’ Panel. Красива в патриотична синьо-червена рокля, Мишел се присъедини към събитието заедно със Софи Грегоар-Трюдо.

Бившата първа дама говореше вдъхновяващо за равенството между половете и силата на образованието. Мишел разказа и за приятелството си с принц Хари, с когото работят по различни благотворителни инициативи. Що се отнася до докосването на принца, тя се пошегува: “ При него е всичко е наред. Позволено е.“

Фото: Pinterest

Redaktor2 Author