Михаела Филева си върна малката Айра

Турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour носи много позитивни емоции на публиката във всеки град, а преди концерта във Варна и малко притеснение за един от изпълнителите. Но това е една от историите, които завършват с щастлив край. Очарователната Михаела Филева загуби своя любим Йоркширски териер. Лъчезарната певица публикува в нейните страници в социалните мрежи анонс за намирането на малката Айра. На апела откликнаха множество последователи на изпълнителката. За радост на Михаела добросъвестни граждани на морската столица помогнаха то да бъде намерено и върнато при нея.

На концерта на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour във Варна репортерката Даяна влезе в ролята на разследващ журналист. Нейната мисия бе да научи малките тайни от живота на изпълнителите от турнето.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour – Варна

CCTVHET_Doncho_Dayana_Varna
CCTVHET_SkandaU_Varna
CCTVHET_Mihaela_Pavell_Venci_
CCTVHET_Venci-Varna
CCTVHET_Plamen_Ivo_Marinova
CCTVHET-Mihaela_Fileva

Първите под прицела на Даяна са момчетата, които са само по татуси. След кратък разпит на Pavell & Venci Venc’ се установи, че страстта им към музиката стига до там, че използват интернет търсачки основно, за да намират музикални новини. Малко по-късно след щателен оглед на багажите на братята Пламен и Иво се оказа, че Пламен не се разделя със своите шапки, а Иво решава трудно кои кърпи да вземе и затова носи всички със себе си. Следващият, който влиза на разпит при Даяна, е любимият диско водещ DJ Doncho. Него тя връща към безгрижните години на детството, само за да научи, че любимата му песен и една от причините да се запали по музиката е именно песента Pump up the jam на Technotronic.

Какви изненади подготвят DJ Doncho, VenZy, балет Nova, Пламен и Иво, Михаела Маринова, DARA, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc’, СкандаУ, Тита, Кристиан Костов, Мария Илиева и Криско, ще разберете на 5 юли в Бургас, Централен плаж от 21.00 часа.

Фото: PR

hello Author