Миски от няколко държави представиха яйцата на Фаберже

„Мис България 2016“ Габриела Кирова, „Мис България 2015“ Марина Войкова и няколко екзотични чуждестранни носителки на титли представиха на елегантно ревю новите модни тенденции в диамантената индустрия. Обсипани с диаманти, бяло и черно злато, красавиците засияха в новата колекция на Maison Tatiana Fabergé. Наследството на прочутите яйца на Фаберже беше видяно за първи път на живо у нас на официалното откриване на осмия магазин от веригата Goto. Събитието в мол Парадайс уважиха не само представители на българския бизнес елит, но и множество чуждестранни гости.

3
6
2
7
Ilia_Kadinov
4
1

Освен новите модели яйца на Фаберже, гостите проследиха последните модни тенденции сред бижутата на Annamaria Cammilli, Hulchi Belluni, Eterna и Goto. Изненадата на вечерта беше томбола за дамите, на която една от тях спечели златно колие с диамант. Настроението на гостите поддържаха водещият Ники Кънчев и музикалните изпълнения на VENDA live violin.

От 23-ти ноември единствената верига магазини, която предлага истинско изящество на несравнимо ниски цени – Goto, пуска специална промоция – 20% отстъпка от цената на колекциите на марките Belfiore, Aurora, Grand Soleil, Oggi Donna, Vai Milano, EKAN и Povlino. Брандът Goto не само предлага уникалните модели на повече от 30 световни марки във всички свои магазини, но е и сред най-големите производители на бижута у нас.

hello Author