Миро с песен за Ана Мария Тонкова

Миро и БГ Радио посветиха „Песен за Ани“ в специална програма на медията. За четвърта година споменът за Ана Мария Тонкова събра близки, колеги, приятели и слушатели, за да почетат паметта ѝ.

Студиото на БГ Радио се превърна в своеобразна сцена, на която Миро изпълни на живо акустични версии на любими негови и на Ана Мария песни. Миро посвети на Ани всички изпълнения, като най-силно емоционалните моменти бяха по време на „Гълъбо“, „Губя контрол, когато…“, „Рискувам да те имам“, „Някога преди“ и „Колко ми липсваш“. В концерта Песен за Ани изненада за всички бяха участието на Дивна, изпълението на „Лале ли си, зюмбюл ли си“ на Севинч Ибрахим, както интерпретацията на Миро в биса на „Ако ти си отидеш за миг“. Той сподели лични и незабравими истории от приятелството си с Ана Мария, които развълнуваха гостите в студиото и всички слушатели на БГ Радио. Специално й благодари за подкрепата, насърчаването и вярата в него през годините и особено за реализирането на първата му солова песен, за наградите, получени на Годишни Музикални Награди на БГ Радио и за усилията да събере отново дует Каризма през 2005-та с песента „Минаваш през мен“.

Музикантите, които заедно с Миро направиха този акустичен концерт възжможен са Светлин Къслев – клавишни, Огнян Георгиев – китара, Васил Крумов – китара.

В продължение на повече от час слушателите на БГ Радио станаха част от един интимен и вълнуващ концерт, проява на безкрайна признателност към Ана Мария Тонкова и обич към хубавата българска музика.

Миро с песен за Ани

Pesen za Ani 1
Miro
Pesen za Ani 4
Pesen za Ani 3
Pesen za Ani 2

Фото: PR

Redaktor2 Author