Милена, Кирил и Тодор изтеглиха печелившите от кампанията „Повече българчета за България”

Сутрешният блок на радио Витоша “Тройка на разсъмване” се пренесе в Irituali – пространство за храна, изкуство и душа, за да отбележи финала на кампанията „Повече българчета за България”. Представители на фондации, партньори и щастливи семейства участвали през годините, се събраха, за да отпразнуват 13-тото издание на кампанията.

За тазгодишната кампания Милена сподели: „За 13-та година „Повече българчета за България“ е факт. Това ми е другото сърце, другото дете, още една любов. Стоя зад всяка стъпка от самото начало. Общувам с лекарите (и безкрайно им благодаря), със слушателите, с хората, с които се намерихме през годините и вярваме, че е възможно да сме част от доброто. Което носи промяна. Носи живот. Спасява живот. В ефир коментираме, поставяме теми и правим интервюта, свързани с различните стъпки по пътя към майчинството. Затова и за поредна година слушателите ни могат да разчитат не само на информация за всичко новости, но и на помощ от репродуктивните центрове, АГ болниците, тъканна банка, различни специалисти, фирми и организации. Дарителите ни    помагат за всеки един етап от каузата майчинство. Желанието ни отново е да помогнем на българските семейства да извървят трудните крачки по-леко. И да знаят, че не са сами.”

Някои от процедурите, които бяха включени в кампанията тази година са: проследяване на бременност, фетална морфология, биохимичен скрининг и проследяване на раждане. Акцент в тазгодишната кампания бяха „Майчинството” и всички аскпекти свързани с майчинските тревоги и грижи.

„Повече българчета за България” успя да промени живота на стотици семейства за 13-те си издания и да ги дари с най-ценния подарък: магията на детската усмивка и топлината на детските очи!

_IMG_0147
_IMG_0085
_IMG_0105
_IMG_0160

hello Author