Миа Сантова: Всеки божи ден е различен и е супер интересно

Не е нужно навън да бъде лято, за да е пълен със слънце и светлина денят ви. Достатъчна е срещата с позитивен и усмихнат човек, който не спира да излъчва щастие. Позитивен и усмихнат като телевизионната водеща Миа Сантова. „Сега съм в етап, в който в мен се борят две същности”, споделя ми тя. „От една страна, искам да съм с дъщеря си Ида, защото всеки божи ден е различен и е супер интересно. И в същото време другият човек в мен е свикнал да работи и да бъде нон-стоп с хора. Не мога да бъда пълноценен родител, ако нямам собствен живот и преживявания. Много е особено… не знам как да постигна баланса. Не искам да се превърна в една от онези празно гледащи домакини, за които ти става жал, като ги видиш.” Какво най-много й липсва от времето, преди да стане майка? „От 19-годишна работя нон-стоп. Не мога да кажа, че жертвам някаква неизживяна или нереализирана кариера в името на това да бъда вкъщи сега. Смених различни места и позиции, различни екипи и медии, различни политически ситуации в държавата. Липсва ми общуването с интересни хора. Колкото и да имам прекрасни приятели и хора, с които общувам ежедневно, тази обмяна на енергии и информации, флуиди, когато си на работа, е нещо различно. Известността не й липсва. Не я притеснява и фактът, че хората могат да я забравят.

„Даже толкова е приятно това. В нашите условия на живот това не носи абсолютно нищо. Освен да ти поласкае егото или да ти се усмихне банковата сметка малко повече.”

Питам я как се промениха мечтите й, откакто стана майка. „Ставаш много по-реалист и много по-пресметлив във всичко. Преди бях склонна да изхарча всичките си пари, за да си купя чанта примерно. Сега мисля по съвсем различен начин. Нормално е и съвсем естествено.”

ТЕКСТ: ВЕЛИАНА СИМЕОНОВА

ФОТО И СТИЛ: ЕКАТЕРИНА ТИТОВА

ГРИМ И КОСА: КРЪСТЬО ПРАЗОВ

ГАРДЕРОБ: PATRIZIA PEPE, MAX MARA WEEKEND

ЛОКАЦИЯ: HOTEL NIKY

Публикувано в списание HELLO! България брой 4 (156). Целия материал за Миа Сантова може да прочетете в майския брой на HELLO! България.

Всички права са запазени!

Redaktor2 Author