Мелания Тръмп очарователна на 2018 International Women of Courage Award

Първата дама на САЩ изглежда е обзета от пролетно вдъхновение! Тя връчи наградите на церемонията на 2018 International Women of Courage Award, облечена в розов костюм на Emilio Pucci за 4 220 долара и светло жълт топ.

В речта си на събитието във Вашингтон Мелания Тръмп сподели: „Докато награждаваме тези невероятни жени, позволете ни да се замислим за момент какво е истински кураж. Куражът е най-необходимото качество на този свят и все пак най-трудно се открива. Куражът различава тези, които вярват във вършенето на благородни дела и тези, които ги извършват. Изисква се кураж не само да се види какво не е правилно, но също и стремеж да се поправи. Куражът е онова, което различава героите от останалите. Той е едновременно смелост и благородство“.

Първата дама връчи награди на 10 жени. В Twitter публикува: „Благодаря на @StateDep за провеждането на церемонията International #WomenofCourage, която едновременно отличава и празнува силата и лидерството на жените в цял свят“.

Освен това Мелания участва в приготвянето на бисквити с две момичета. Тя им написа: „Голямо благодаря на Силиа и по-голямата ѝ сестра Натали от Кларксбург. Прекарах чудесно време, докато ви наблюдавах да печете бисквитки! #ChocolateChipCookies“.

Фото: Instagram/@flotus

Redaktor2 Author