Мелания Тръмп няма да позволи на критиците ѝ да я спрат

Мелания Тръмп е добре запозната със своите критици. Първата дама на САЩ отдели момент, за да изрази позицията си спрямо критиките, които получи спрямо кампанията си срещу кибертормоза. По време на дискусия в Белия дом за киберсигурността и технологиите съпругата на президента Доналд Тръмп каза: „Запозната съм добре с хората, които са скептично настроени към мен, защото обсъждам тази тема“, сподели 47-годишната дама.

„Бях критикувана за всеотдайността ми да се заема с този въпрос и знам, че това ще продължи. Но няма да спра да върша онова, което знам, че е правилно“, категорична беше госпожа Тръмп.

Мнозина определят кампанията на Мелания като лицемерна, като изтъкват поведението на съпруга ѝ Доналд Тръмп в Twitter като аргумент.

По време на дискусията, в която участваха представители на Google, Facebook, Twitter и Snapchat, Мелания разкри, че е общувала с деца, които са станали жертва на кибертормоз. „В ролята ми на първа дама, получавам много писма от деца, които са били тормозени или са се чувствали заплашвани в социалните мрежи. Знам, че всяка от вашите компании и групи работи върху тези проблеми от много години и искам да разбера какво сте научили, какво сте постигнали и какъв прогрес все още трябва да бъде постигнат.“

Първата дама, която е майка на 12-годишния Барън Тръмп сподели, че децата са нейният „най-голям приоритет“.

Фото: Instagram/@flotus

Redaktor2 Author