Меган Маркъл празнува 36-ия си рожден ден с принц Хари

Днес приятелката на принц Хари – Меган Маркъл навърши 36 години, а спекулациите дали ще получи специален подарък (годежен пръстен) от своя любим не спират. Предполагаемото предложение за брак този месец не само ще бъде повод за двойна радост, но и ще повдигне духа на британския народ, след като се навършват 20 години от смъртта на принцеса Даяна.

Освен че внася смисъл в живота на принц Хари, Меган е независима и работлива. „Аз не съм момиче, което израстна, купувайки си свещи за 100 долара. Аз съм момичето, на което му свърши газта по път за кастинг“, сподели Маркъл.

Тя беше женена за филмовия продуцент Тревър Енгелсън в продължение на две години, но това не е от значение за принц Хари. И той не е единственият, който смята, че тя е перфектна за него. Авторът на книгата Prince Harry: The Inside Story Дънкан Ларкомб смята, че в лицето на Меган, принц Хари най-накрая се запознава с жена, която не се притеснява от т.нар. „багаж“, който придружава срещите с наследника на короната.

Точно като принц Хари, Меган също е хуманист и засяга проблеми като расизма и сексизма. През ноември той официално призна връзката си с актрисата, след като помоли медиите да уважават личното пространство на Маркъл.

Фото: Instagram/@meghanmarkledaily

Redaktor2 Author